Dainis wrote:Laikam nebūšu es tas bijis.. neatradu tādu bildi.viss kas tika bildēts pasākumā ir tepat ielikts.
Dainis wrote:Laikam nebūšu es tas bijis.. neatradu tādu bildi.viss kas tika bildēts pasākumā ir tepat ielikts.
rēgojās Dacei , un viņa pačukstēja leldei , ka Dainis bildē , bet filmas navUldis wrote:Dainis wrote:Laikam nebūšu es tas bijis.. neatradu tādu bildi.viss kas tika bildēts pasākumā ir tepat ielikts.
Nu jā, tagad saprotu, kāda kondīcija jums visiem bij ballītē - Leldei rēgojas Dainis, balti tuperi, Dainis it kā bildē, bet bilžu nav! Skaiiidrs!![]()
![]()
Cipans wrote:rēgojās Dacei , un viņa pačukstēja leldei , ka Dainis bildē , bet filmas navUldis wrote:Dainis wrote:Laikam nebūšu es tas bijis.. neatradu tādu bildi.viss kas tika bildēts pasākumā ir tepat ielikts.
Nu jā, tagad saprotu, kāda kondīcija jums visiem bij ballītē - Leldei rēgojas Dainis, balti tuperi, Dainis it kā bildē, bet bilžu nav! Skaiiidrs!![]()
![]()
Cipans wrote:rēgojās Dacei , un viņa pačukstēja leldei , ka Dainis bildē , bet filmas navUldis wrote:Dainis wrote:Laikam nebūšu es tas bijis.. neatradu tādu bildi.viss kas tika bildēts pasākumā ir tepat ielikts.
![]()
Robis wrote:Alberts dedzina ar popielas performanci!![]()
Kā tas nākas, ka jau 7dien plkst.~9.42 saspiegoju Samuraju @ RIX?!![]()
![]()
Vatafak čali, bankets pa sauso?
Cipans wrote:tā ir ar tiem "nosēdināt un lielākus diskus"
samurajs un nowiii brauca līdz un teica ka ar civicu un integru izbraukt varot.Martinsh wrote:Cipans wrote:tā ir ar tiem "nosēdināt un lielākus diskus"
Tā ir kad maršrutu sastāda braucot ar trolejbusu
Cipans wrote:samurajs un nowiii brauca līdz un teica ka ar civicu un integru izbraukt varot.Martinsh wrote:Cipans wrote:tā ir ar tiem "nosēdināt un lielākus diskus"
Tā ir kad maršrutu sastāda braucot ar trolejbusu
Priecājaties ka netaisijām ar Outlander
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests