laksh wrote:nee, rocene neietekmee darba bremzi. pagaiso veel peec kaada laika...
edy333 wrote:a tu cilindrīšus paskrūvēji uz āru kad liki suportus un klučus visu kopā virsū? hondām tas prikols ir tāds, ka suportus liekot virsū cilindrītis ir jaizskrūvē ārā tik daudz, ka knapi visu tur kopā var salikt-protams, rocenes trosēm jābūt atlaistām.... !!! ja cilindriishi buus ieskruuveeti ieskhaa(suports briivi ies virsuu), tad nekādas bremzes arii nesagaidiisi tur....
Maarcis wrote:laksh wrote:nee, rocene neietekmee darba bremzi. pagaiso veel peec kaada laika...
tieshaam ???!
man rocene un darba bremze ir uz viena cilindra un tad kad bik piespiez to rocenes puljkji, tad bik taakaa cilindriits piespiezhas , nu liidz ar to samazinaas darba bremzes gaajien, nu bet es jau saaku fantazseet ,jo nu tika viss paargaisots arii sodien nezcikreizhu.
edis wrote:edy333 wrote:a tu cilindrīšus paskrūvēji uz āru kad liki suportus un klučus visu kopā virsū? hondām tas prikols ir tāds, ka suportus liekot virsū cilindrītis ir jaizskrūvē ārā tik daudz, ka knapi visu tur kopā var salikt-protams, rocenes trosēm jābūt atlaistām.... !!! ja cilindriishi buus ieskruuveeti ieskhaa(suports briivi ies virsuu), tad nekādas bremzes arii nesagaidiisi tur....
neko neskruuveeju aaraa,ieskruuveeju liidz galam ieksaa,saliku klucus ,pieliku suportu un nospiezot pedaali viss aiziet liidz vajadziigajam attaalumam,taapat kaa augjikam,nekaadu atskiriibu nemaniiju
Maarcis wrote:honda atguvusi bremzes![]()
un dzīve kļuvusi krāsaināka.
tagad tiek krāts jaunām rocenes trosēm un paralēli meklētas lētākas alternatīvas tām, piem kāda lietota.
Maarcis wrote:nonjeemu suportus nost, iespiedu koku pa vidu lai cilindrs nenaak uz aru un pagriezu uz augshu to nipeli, peec veel 1 l bremzenes izlaistas caur sisteemu nu ir uz pirmo , bet pashaa pashaa apakshaa. hvz varbut kaads galvenais cilindrs vai kas |?
Maarcis wrote:Kā jau tas pienākas , tad dzīvē nekas nestāv uz vietas. tagad bik padomāju painteresejos par turbo lietām.... nu man ir tā ,ka viss zem turbinas apakšā jau kādu bridi ir ellā . sākumā domāju ,ka turbina pipec... (ella nāk garām starp garsto un visus dalju) bet ,kā mani apgaismoja turbomotors.lv tad tā tikpat labi varetu but motora vaina un turbina nemaz nav vainiga.
tipa spiediens karterii, kas neljauj atpludei attecet uz karteri ,bet ,gluzi otradi, pūš atpakalj uz turbijnu, ka rezultatā turbinai ir divi pienakosie ellas vadi uz nav ,kur ellai likties, tapec vinja man tiek spiesta garam.
ai , vispar nezinu pats ,ko ar to gribeju pateikt, kkada depresija uznakusi laikam
laksh wrote:nu ja turbomotors ir taisniiba, tad vajag uzlabot kartera ventilaaciju, jeb smagaakaa gadiijumaa jaamaina gredzeni...
Return to Civic&DelSol - EG / EJ / EH / EK / MA / MB / MC ('92-2000)
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests