Augusta sākumā tika iegādāts mans Krabjmobīlis - honda civic eg5, melnā krāsā ar motora defektu.
Par iegādi jāpeteicās, protams, Robertam (viņu es te minēšu bieži

motors kā jau var nojaust ir D16z6. bija izdilušas šāles, kloņene arī nebija tāda kādai tai vajadzētu būt, bloks arī padilis.
Tad nācās meklēt citu bloku, ko atradu kādā šķūnīti Raunā pie Kika, patreiz viņš ir aizgādāts uz izmeklēšanu pie Dāvja, šodien vajadzētu pienākt analīzēm, tad arī tālāk domās ko darīt.
Paralēli tam tika iegādātas lietotas Eibach atsperes no sstemmers, kas jau ir uzliktas.
Notika arī kapotu maiņa - savu smago atdevu Robertam, bet viņš savu vieglo atdeva man, par to kādēļ tā - vēlāk redzēsiet

tālāk pāris bildes no procesa:
šeit pārsvarā notiek visi darbi

ņemam nost galvu vecajam motoram

dvēselīte jau izcelta

un lūk arī iemesls, kādēļ vajadzēja taivānieti - rat style

šī ir mana rūsēšanas darbnīca, tajās bondzelēs ir jūras ūdens kuram pievienots parasts sāls

iedarbība ir samērā ātra

vienkārši burvīgi

aizmugurējo vāku arī izdomājām norūsēt, jo ap numura apgaismojumu jau bija aprūsējis, izrādījās ir bijis špahtelēts un ir pāris mazas buktītes, bet tas netraucē viņam palikt skaistam

par godu foto sesijai uzspraudu zīmīti

kamēr bleķi ārā rūsē, mašīna sāk pārklāties ar putekļu kārtiņu

Tā nu pamazām viss iet uz priekšu. Esmu paspējis arī pieslēgties telefona klausulei un supervaroņu klubiņam, kurā mani uzņēma Jogijs un Deglis

Pagaidām galvenais mērķis ir pierūcināt.
p.s. vēlreiz paldies Robertam