Pundurbrother wrote:Ja shovakar nebuus baigi slapjais laiks,varbuut ir kaads gribeetaajs arii shodien vakaraa uz kaadu dragu aizlaist?
kur tad sovakar, nu zini laikam nekas neejas.....Karoche ja nu kas varetu uz 333 aizvilkt kadu dienu@@@!!!!!!!
Pundurbrother wrote:Ja shovakar nebuus baigi slapjais laiks,varbuut ir kaads gribeetaajs arii shodien vakaraa uz kaadu dragu aizlaist?
johnys wrote:Pundurbrother wrote:Ja shovakar nebuus baigi slapjais laiks,varbuut ir kaads gribeetaajs arii shodien vakaraa uz kaadu dragu aizlaist?
kur tad sovakar, nu zini laikam nekas neejas.....Karoche ja nu kas varetu uz 333 aizvilkt kadu dienu@@@!!!!!!!
Pundurbrother wrote:johnys wrote:Pundurbrother wrote:Ja shovakar nebuus baigi slapjais laiks,varbuut ir kaads gribeetaajs arii shodien vakaraa uz kaadu dragu aizlaist?
Nu,ko tad taa? Es gan shovakar labi pavizinaajos..
johnson wrote:Karoch shodien bij jautrais brauciens no Lubančika liidz Ādažiem es ar saveejo un melna huļiganka laikam 325
Pie dreiliņiem vis saakaas kad viņs mani apdzina un minu viņam pakaļ
Vismaz man apgriezienu bultiņa nenokrita zemaak par 5000 apgr
Kad tikaam uz Tallinas apvedceļa tad pirmie 4 ātrumi liidz galam un 5 liidz 6500 aborotiem~ 190 km/h ,vairaak negribeejaas vilkt jo paaraak liela satiksme un bembis arii jau bij pazudis aiz muguras kaadus 500 m![]()
Ev Ādažnieki kam taa melnaa bemka ir--->viņš iegriezaas Ādažos
ArtB wrote:Jaa jaa ir taads viens atsaldeetais kurs normaali nebrauc
ivars wrote:ArtB wrote:Jaa jaa ir taads viens atsaldeetais kurs normaali nebrauc
Johnson par 500 metriem nenormālāks![]()
![]()
Return to ES vs TU | ME vs YOU
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests