dev_hdd wrote:edis wrote:nu uz sniega nokushanu buus,tici man
točna???
tochna

dev_hdd wrote:edis wrote:nu uz sniega nokushanu buus,tici man
točna???
edis wrote:dev_hdd wrote:edis wrote:nu uz sniega nokushanu buus,tici man
točna???
tochna![]()
edy333 wrote:edis wrote:dev_hdd wrote:edis wrote:nu uz sniega nokushanu buus,tici man
točna???
tochna![]()
zeeen pruuuv iiiit.
edis wrote:tuvaakajaas dienaas japiemet ogles dazam labam un tad pa 6dienu 7dienu buus japadarbojassniega veel daudz :
dev_hdd wrote:edis wrote:tuvaakajaas dienaas japiemet ogles dazam labam un tad pa 6dienu 7dienu buus japadarbojassniega veel daudz :
Ģeniāli, ziemā maskējaties par zaļu, salapojušu krūmu, tad vasarā par pēc loģikas par sniega čupu![]()
![]()
!!!!
woo wrote:bet Tu paskaties cik labi vini ar binokļiem ir noslēpušies tajā krūmā, to mašīnas aizmugurē ar grūtībām pamaniju![]()
padomā, ja nopērk baltu kamoflāžu ziemai, tad ari drēbes attiecīgi jāmaina, atkal nodokļu maksātājiem slogs, lai iepirktu visu
edis wrote:mums formasteerps ir labi atbilstosh arii ziemai,un kamuflaazha arii ir,taakaa slogs jau ir izdariits
dev_hdd wrote:edis wrote:mums formasteerps ir labi atbilstosh arii ziemai,un kamuflaazha arii ir,taakaa slogs jau ir izdariits
Kāda kamuflāža būs prelūdei?!?
P.S. A ko no saviem armijniekiem neieliec bildīti, ja igauņi ziemā par zaļu krūmu maskējas tad jūsejie par lapkriti![]()
?!?
Cipans wrote:ACTDimanC wrote:pats sajūga disks kāda brenda'? arī fidanza?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest