Raimonds Civic MA8

Re: Raimonds Civic MA8

Postby Raimonds » 18 Aug 2014, 16:50

Brīvdienās atkal izklaidējos un ir mašīnā ievilkti vadi mūzikai. Centos smuli, nevis ļap ļap, bet kaut kur ceļā nokāvu vienu no aizmugures tumbām, tā kā viņas tāpat bija mēsli nākamais būs nopirkt citas. Nācās piesaukt arī palīdzību (bildē). Pie reizes arī aizmugures tumbām ievilku jaunus vadus, čakars dabūt caur durvīm, bet būs tā vērts, cerams.
Image
Image
Image
Gala rezūltāts:
Image
Fotogrāfēts ar arbūzu naktī. :-D Nav cock central (ārā daudz nedzird, bet var uzgriezt arī lai dzird :-D ), bet iekšā var sakratīt pamatīgi :D

Nākamais, kas jādara ir jānokārto gāzes apkope un jaizbrauc kaut kur pārbaudīt ritošo, nekas negrab, bet nobraukti ir 10k+ km pēdējo 2 mēnešu laikā kamēr man tas auto ir un nav informācijas kādā stāvoklī ritošā bija pirms tam. (kādi ieteikumi, kur zin hondas?) un tad atkal var domāt par kādiem upgrade vai visuāliem fix.
Raimonds
LHK biedrs
LHK biedrs

Postby snowbrd » 19 Aug 2014, 07:22

Ar kādiem vadiem tu pieslēdzi to datora subi? Pie pastūža?
Honda Accord CL9
Mitsubishi Evolution 8 MR
Honda Civic Shuttle Beagle 4WD 1996

Izstrādāju būvprojektus (rekonstrukcijas, renovācijas, jaunbūves utt.) PM
snowbrd
LHK biedrs
LHK biedrs

Postby Raimonds » 21 Aug 2014, 09:24

snowbrd wrote:Ar kādiem vadiem tu pieslēdzi to datora subi? Pie pastūža?

Parastiem? :-D Nav man daduz informācijas par to, bet tur ir piekausēts ar karsto līmi vai smthing un apaksā drošvien pielodēts. Es vienkārši viņu konfiscēju draugam jau tādu. Ja interesē varu noskaidrot/nofotogrāfēt :-D
Raimonds
LHK biedrs
LHK biedrs

Postby snowbrd » 21 Aug 2014, 11:38

Raimonds wrote:

Parastiem? :-D Nav man daduz informācijas par to, bet tur ir piekausēts ar karsto līmi vai smthing un apaksā drošvien pielodēts. Es vienkārši viņu konfiscēju draugam jau tādu. Ja interesē varu noskaidrot/nofotogrāfēt :-D

Man vnk šitas logitech Z2300 sets ir mājās, ļoti labas tumbas, jau gadiem kalpo. Arī bija idejas par ielikšanu auto, bet tas bij sen un vairs nav aktuāli :D Vari neskaidrot, iztiksim :wink: Sparatu, ka vnk kkas saķepināts kkur :D
Honda Accord CL9

snowbrd
LHK biedrs
LHK biedrs

Postby Raimonds » 21 Aug 2014, 14:11

snowbrd wrote:
Raimonds wrote:

Man vnk šitas logitech Z2300 sets ir mājās, ļoti labas tumbas, jau gadiem kalpo. Arī bija idejas par ielikšanu auto, bet tas bij sen un vairs nav aktuāli :D Vari neskaidrot, iztiksim :wink: Sparatu, ka vnk kkas saķepināts kkur :D

Tieši tā, bet skan priekš tāda, ļoti labi. :-D
Raimonds
LHK biedrs
LHK biedrs

Postby Raimonds » 01 Jan 2015, 19:40

Labu laiku nekas nav rakstīts. Auto šodien noliku garāžā, jātaisa ritošā (pus gada laikā nobraukti 30k km un nekādu problēmu 8-[ ) un vakardien izpūtējam pienāca beigas. Braucot uz Cēsīm pārlūza uz pusēm. Cenšoties noņemt, lai nevelkās pa zemi, pārlūza vēl 2 vietās, izrādās ka vissirslikti.lv un metināt nav vērts, tāpēc jāmeklē tagad kur iegūt jaunu. :D
Raimonds
LHK biedrs
LHK biedrs

Postby Dundurs » 03 Jan 2015, 14:43

Valmieras pusē varu ieteikt Vidzemes izpūtēju centru. Protams, ka kapus nav jēgas metināt, lētāk paņemt jaunu. Manam mazajam EJ9 izpūtējs no izplūdes kolektora līdz bundulim nāca ~ 60EUR ar nomaiņu.
Dundurs
_
_

Postby Raimonds » 14 Jan 2015, 22:04

Dundurs wrote:Valmieras pusē varu ieteikt Vidzemes izpūtēju centru. Protams, ka kapus nav jēgas metināt, lētāk paņemt jaunu. Manam mazajam EJ9 izpūtējs no izplūdes kolektora līdz bundulim nāca ~ 60EUR ar nomaiņu.

TIeši tur arī nopirku (trubu bez pēdējā bunduļa) nopūtu arī ar cinku lai ir mūžīgs :-D , tagad brīvdienās viss jāsaliek kopā un būs super :D
Raimonds
LHK biedrs
LHK biedrs

Postby snowbrd » 15 Jan 2015, 10:23

Raimonds wrote:
Dundurs wrote:Valmieras pusē varu ieteikt Vidzemes izpūtēju centru. Protams, ka kapus nav jēgas metināt, lētāk paņemt jaunu. Manam mazajam EJ9 izpūtējs no izplūdes kolektora līdz bundulim nāca ~ 60EUR ar nomaiņu.

TIeši tur arī nopirku (trubu bez pēdējā bunduļa) nopūtu arī ar cinku lai ir mūžīgs :-D , tagad brīvdienās viss jāsaliek kopā un būs super :D

Mūžīgas lietas nepastāv :D
Honda Accord CL9

snowbrd
LHK biedrs
LHK biedrs

Postby Raimonds » 15 Jan 2015, 10:25

snowbrd wrote:
Raimonds wrote:

Mūžīgas lietas nepastāv :D

Nu labi, tuvākajā nākotnē man par to trubu nebūs jādomā :D
Raimonds
LHK biedrs
LHK biedrs

Postby Raimonds » 27 Apr 2015, 08:16

Kāds mosh zinās kur meklēt. Vakar vakarā braucu un pēkšņi izbeidzās instrumentu panelis :shock: , nestrādā ne tahometrs, ne spidometrs, nezinu cik degvielas un cik silts. :D Darbojās tā it kā būtu izslēgta aizdedze + kad atver durvis dzied dziesmiņa, ka gaismas nav izslēgtas, kaut vai motors rūc. Sliktākais, ka pagriezieni nešancē. :( Anyone?
Raimonds
LHK biedrs
LHK biedrs

Postby Edupuiks » 27 Apr 2015, 09:18

meklē beigtu drošinātāju.
Honda Accord CC7 2.0 '95

!!! pārdodu EJ6 detaļās !!!
Edupuiks
LHK biedrs
LHK biedrs

Postby Raimonds » 27 Apr 2015, 17:51

Edupuiks wrote:meklē beigtu drošinātāju.

Tiešām :o Paldies (: Nebija gan vāciņa, nācās rakāties pa internetu lai saprastu kurš ir kurš drošinātājs, bet jā viens nabags beigts, samainīju un viss strādā :)
Raimonds
LHK biedrs
LHK biedrs

Postby udensvirs22 » 27 Apr 2015, 18:09

Raimonds wrote:
Edupuiks wrote:meklē beigtu drošinātāju.

Tiešām :o Paldies (: Nebija gan vāciņa, nācās rakāties pa internetu lai saprastu kurš ir kurš drošinātājs, bet jā viens nabags beigts, samainīju un viss strādā :)

Man civic tas pats bija drošinātājs bija nomiris :melnaa:
04 BMW E60 530
07 Civic TypeR FN2(ex)
08 Passat B6 2.0 DSG(ex)
04 Accord CL7(ex)
08 Leon FR(ex)
05 Civic TypeR EP3(ex)
97 Passat 1.8 20V(ex)
94 BMW E36 2.0i(ex)
97 Civic EK4 B16A2(ex)
99 Civic EK3 D15Z6 (ex)
99 Avensis T22 D4D 2.0 (ex)
udensvirs22
LHK biedrs
LHK biedrs

Postby Raimonds » 07 Jun 2015, 21:28

Biju aizbraucis uz ritošās pārbaudi un tur dabūju garum garo sarakstu, tāpēc bija jāsāk kaut kas darīt. Pa pagājušo nedēļu nopirku detaļas un brīvdienās Cēsīs jaucu Hondu.
Image

Visu gan šoreiz nesamainīju, bet samainīju visas pusass putekļu gumijas, plauktam šarnīrus, eļļu, utt. Šodien gan dabūju no rīta skriet uz Rīgu no Cēsīm, pēc detaļām, jo eparts.lv pirktais šarnīrs bija pus cm par lielu :shock: Vēl palika nomainīt stūres pirksti, un 1 bukse aizmugurē un 1 priekšā.

Jaunam trakas idejas tāpēc tika paeksperimentēts ar sistajām detaļām un es pat teiktu ka sanāca ļoti labi, nākamajās brīvdienās vēl šur tur jāpiekrāso, bet lai runā bildes. :-D

Image
Image
Image

Un gala rezultāts. :-D :D

Image
Image
Raimonds
LHK biedrs
LHK biedrs

PreviousNext

Return to Civic&DelSol - EG / EJ / EH / EK / MA / MB / MC ('92-2000)