aicizz wrote:Andzey wrote:gt katafalkssameejais ir 2.8 ???
to es nez. bet vadiitaajs bija dikti jautraa noskanjojumaa. piipinaaja un maaja visu celju no zemitaanu tilta liidz laachpleesha ielai arii braucot pa preteejo joslu uz chakenes
aicizz wrote:Andzey wrote:gt katafalkssameejais ir 2.8 ???
to es nez. bet vadiitaajs bija dikti jautraa noskanjojumaa. piipinaaja un maaja visu celju no zemitaanu tilta liidz laachpleesha ielai arii braucot pa preteejo joslu uz chakenes
Volviz wrote:paarsvaraa jau taa irvainu shoto padaram motorinjam..vai vienkaarshi to nobeedeejam liidz nemanjai ka saak grieztiez zveeraa
lidz izelshaas
![]()
ar volvi taa nezanaaca, jo vinjam kopiz paaraak gudrz kaa ez kauko pagrozu taa shis akal citu nogriezh nozt un rezultaata nekaada.. tiktaal speeleejoz ka kompiz praktizki izbanoja mani.. vieniigaa iespeeja to vienkaarshi nomainiit..bet to ez dariishu, laikam, ar visu motorukaukad pavazarii
[Edzis] wrote:aicizz man ienāca prāta ka ,ja jau mums vienādi auto, varētu provēt pacīnīties starp blīvēm
Krolix wrote:[Edzis] wrote:aicizz man ienāca prāta ka ,ja jau mums vienādi auto, varētu provēt pacīnīties starp blīvēm
Nu bet tak davai :-). Arī piedalos...
johnys wrote:Krolix wrote:[Edzis] wrote:aicizz man ienāca prāta ka ,ja jau mums vienādi auto, varētu provēt pacīnīties starp blīvēm
Nu bet tak davai :-). Arī piedalos...
Es arī varētu ar jums paskrieties!!!
KUR???
Return to ES vs TU | ME vs YOU
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests